עם בקר, דג או חזיר – איפה לחמניית הבאן הכי טעימה בעיר?

פעם הן היו להיט תל אביבי, היום הן קלישאה סתמית. מדור "אוכל בעמידה" יצא לסיבוב על מנת לבדוק האם יש תחייה מחודשת ומוצדקת ללחמניות הבאן

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור

תם עידן הפודי'ז. הם עדיין פה עמנו, חלקם עוד רואים בעצמם כאוטוריטות בענייני אוכל, אבל אפשר כבר לומר שזמנם עבר. לא באשמתם, הם באמת בסדר. פשוט הפייסבוק וה-FOMO הפכו כל גרגרן לבעל דעה, לראשון לגלות, לאכול ולרוץ לספר לחבר'ה בפוסט פלוס תמונה. וברגע שכולם הפכו לפודי'ז, בעצם אין יותר דבר כזה.

אוהבים מסעדות ויש לכם מה להגיד? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ