בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עם בקר, דג או חזיר – איפה לחמניית הבאן הכי טעימה בעיר?

פעם הן היו להיט תל אביבי, היום הן קלישאה סתמית. מדור "אוכל בעמידה" יצא לסיבוב על מנת לבדוק האם יש תחייה מחודשת ומוצדקת ללחמניות הבאן

49תגובות
באנים
בועז לביא / באדיבו

תם עידן הפודי'ז. הם עדיין פה עמנו, חלקם עוד רואים בעצמם כאוטוריטות בענייני אוכל, אבל אפשר כבר לומר שזמנם עבר. לא באשמתם, הם באמת בסדר. פשוט הפייסבוק וה-FOMO הפכו כל גרגרן לבעל דעה, לראשון לגלות, לאכול ולרוץ לספר לחבר'ה בפוסט פלוס תמונה. וברגע שכולם הפכו לפודי'ז, בעצם אין יותר דבר כזה. אוהבים מסעדות ויש לכם מה להגיד? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל אני כותב את זה רק כדי לציין שכל הקטע קצת קלקל את חדוות הגילוי של פעם. לא רק של מקומות – אפילו דוכנים ומזללות נטולי יח"צ מסודר מתגלים במהרה – אלא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו