ערן לאור
ערן לאור

בשוק הכרמל, כבר כתבתי, תמיד קורה משהו. יותר ויותר דוכני אוכל נפתחים בו, רובם במקום בסטות שוק "קלאסיות" (ירקות ופירות, דיסקים, מוצרי סדקית וכו'), ובכך מושכים אליו לא מעט אנשים שרוצים קודם כל לאכול ואחר כך, אולי, לקנות משהו. האם זה טוב? לא בטוח; חלק מאותם דוכנים אינם באמת נטמעים בהוויה הטבעית, סתם מנסים לתפוס טרמפ על איזושהי "אותנטיות" מדומיינת שהשוק מאפשר, אחרים עושים זאת בצורה אלגנטית שמצדיקה את קיומם דווקא שם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ