בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אכלנו את הכריך הכי טעים בפריז וחזרנו לבדוק – האם אלו של "ברווזי" ראויים לתואר "הכי טובים בתל אביב"?

אלפי קילומטרים מפרידים בין כריך מושחת ולא יפה בעליל, ובין הוויטרינה המוקפדת של "ברווזי", הסנדוויצ'ייה התל אביבית החדשה של השף רז רהב. ועל אף השוני ביניהם, מסתבר שמאחורי כל כריך מסובך מסתתרת אמת פשוטה

62תגובות
כריך כרוב סגול ב"ברווזי"
חיים יוסף

במרכזו של שוק האוכל המקורה והנהדר Marché des Enfants Rouges, ברובע ה-3 של פריז (הערת ביניים: הוא מומלץ לכולם, אבל בעיקר עבור מי שעוד שוקל להקים כאן "שוק אוכל" ורוצה להבין איך נראה אחד אמיתי, כזה שאינו "מתחם האכלה" שסופו הוא פיאסקו ידוע מראש), ניצב דוכן כריכים ומאחוריו עומד צרפתי מבוגר בשם אלן. שעות הפעילות המצומצמות – חמש שעות ביום, קצת יותר בימי שבת – מלאכת ההרכבה והסמול-טוק הנלווה אליה, הופכים את התור אליו, המתפתל במעברי השוק, לכזה שעלול להכריע גם שועלי המתנה ותיקים; אני, למשל, הגעתי בשעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו