אכלנו את הכריך הכי טעים בפריז וחזרנו לבדוק – האם אלו של "ברווזי" ראויים לתואר "הכי טובים בתל אביב"?

אלפי קילומטרים מפרידים בין כריך מושחת ולא יפה בעליל, ובין הוויטרינה המוקפדת של "ברווזי", הסנדוויצ'ייה התל אביבית החדשה של השף רז רהב. ועל אף השוני ביניהם, מסתבר שמאחורי כל כריך מסובך מסתתרת אמת פשוטה

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

במרכזו של שוק האוכל המקורה והנהדר Marché des Enfants Rouges, ברובע ה-3 של פריז (הערת ביניים: הוא מומלץ לכולם, אבל בעיקר עבור מי שעוד שוקל להקים כאן "שוק אוכל" ורוצה להבין איך נראה אחד אמיתי, כזה שאינו "מתחם האכלה" שסופו הוא פיאסקו ידוע מראש), ניצב דוכן כריכים ומאחוריו עומד צרפתי מבוגר בשם אלן. שעות הפעילות המצומצמות – חמש שעות ביום, קצת יותר בימי שבת – מלאכת ההרכבה והסמול-טוק הנלווה אליה, הופכים את התור אליו, המתפתל במעברי השוק, לכזה שעלול להכריע גם שועלי המתנה ותיקים; אני, למשל, הגעתי בשעת השיא וחתכתי לאחר שהתקדמתי מטר וחצי ב-40 דקות, כשעשרות אנשים עוד לפני.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ