בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מעט זה בעצם הרבה: דוכנים חדשים ומוצלחים בשוק הכרמל

תפריט מצומצם, בשר טרי ומחיר נוח – שני דוכנים חדשים בשוק הכרמל, "מיטש" ו"מיני מוסא", מקבעים כמה סטנדרטים משמחים במיוחד באוכל הרחוב המקומי

20תגובות
קבבים בפיתה ב"מיטש"
אפיק גבאי

נגיד שיש לכם דוכן אוכל. מה החלום שלכם? שיצליח, בטח שיצליח, יש יותר מזה? האמת, כן. כי להצליח זה נהדר, זה מדהים, אבל להפוך למושא השוואה זה לנצח. יש כמה מקומות בעיר שהם כאלה, אתם מכירים אותם, אין צורך להזכיר אותם בשמם. כשיצוץ עוד המבורגר חדש אתם תשאלו "רגע, זה כמו...?"; וכל סלייס של פיצה יעמוד למבחן ה"טוב יותר מ...?"; ודוכן הפיתות החדש "מנסה להיות..."; וכן הלאה. לא בטוח שהם הכי טובים בתחומם (אם כי סיכוי לא רע שבהחלט כן) אבל היה להם את העיתוי ואת הכיוון ואת הדבר עצמו, וזהו – כל מה שבא אחר כך,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו