מעט זה בעצם הרבה: דוכנים חדשים ומוצלחים בשוק הכרמל

תפריט מצומצם, בשר טרי ומחיר נוח – שני דוכנים חדשים בשוק הכרמל, "מיטש" ו"מיני מוסא", מקבעים כמה סטנדרטים משמחים במיוחד באוכל הרחוב המקומי

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

נגיד שיש לכם דוכן אוכל. מה החלום שלכם? שיצליח, בטח שיצליח, יש יותר מזה? האמת, כן. כי להצליח זה נהדר, זה מדהים, אבל להפוך למושא השוואה זה לנצח. יש כמה מקומות בעיר שהם כאלה, אתם מכירים אותם, אין צורך להזכיר אותם בשמם. כשיצוץ עוד המבורגר חדש אתם תשאלו "רגע, זה כמו...?"; וכל סלייס של פיצה יעמוד למבחן ה"טוב יותר מ...?"; ודוכן הפיתות החדש "מנסה להיות..."; וכן הלאה. לא בטוח שהם הכי טובים בתחומם (אם כי סיכוי לא רע שבהחלט כן) אבל היה להם את העיתוי ואת הכיוון ואת הדבר עצמו, וזהו – כל מה שבא אחר כך, יושווה אליהם.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ