בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה מטפטף, זה מטנף וזה נהדר - "שווארמה" של פירות ים בשוק הכרמל

דוכן חסר שם בקצה שוק הכרמל מציע את אחת המנות המקוריות שתמצאו באזור. וגם: חובבי כיסונים, יש לכם שם גם אופציה חדשה שתספק את הקרייב

12תגובות
"שווארמה" פירות ים בשוק הכרמל
ערן לאור

יש מעט מאוד מנות – באוכל רחוב בפרט וכנראה באוכל בכלל – שמצליחות להצית את הדמיון כמו שווארמה. זה לא רק שכשהיא טובה, אין טובה ממנה. זו גם הטקסיות; השיפוד המסתובב לאטו, תנועת החיתוך הפורסת ממנו דפי בשר דקים-דקים ורכים-רכים, מלאי טעם, שמגירים עסיס אל הבצק העוטף אותם. כן, אני בהחלט מצליח לדמיין אתכם מצליחים לדמיין את זה; כולנו היינו שם, לא באמת משנה היכן, ורק מחכים לפעם הבאה. אני מניח שמהסיבה הזו בדיוק בחר אלון פלד להציג את מה שהוא מגיש בדוכן שלו, בקצה שוק הכרמל, כ"שווארמה". ובכן, שתי בשורות בעניין...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו