אוכל בעמידה |

בלי סכו"ם ועם עודף מעשרה שקלים: סיבוב מטוגנים בשוק הכרמל

שלושה דוכנים, הרבה שמן עמוק, התחלה יקרה ורעה וסיום זול וטעים – מדור "אוכל בעמידה" יצא לסיבוב עדכני בשוק הכרמל ואפילו הצליח לחזור בלי צרבת

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

ביקור עדכני בשוק הכרמל, ופתאום אתה קולט שנהיו בו מעמדות. מצד אחד "מוסדות" של ממש – דוכנים שעמוסים באופן קבוע בזוללים, גדולים באופן יחסי, מאובזרים במקומות ישיבה, ממותגים עד רמת הפונט על המפית; הטובים שבהם הצליחו בשנים האחרונות להפוך לסיבה בפני עצמה להגיע לשוק. וסביבם, ביניהם ומולם, קמים או ממשיכים לפעול דוכנים קטנים, ארעיים וזריזים, שבמכוון או לא הופכים עצמם לאמצעי ולא למטרה. אתם עוברים, עוצרים, לוקחים, ממשיכים להסתובב, נתקלים בעוד דוכן כזה, עוצרים... וכן הלאה. חמושים בקרייב לשמן עמוק – כלומר למה שיוצא ממנו – החלטנו הפעם לבדוק שלושה כאלה, חדשים יחסית.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ