ככה זה כשיש שניים: כתובת אחת, שני דוכני אוכל חדשים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
המנות של "סון רון" ו"מחשי"
המנות של "סון רון" ו"מחשי"צילום: תומר אפלבאום
ערן לאור
ערן לאור
ערן לאור
ערן לאור

אפילו בסטנדרטים שהורגלנו אליהם – דוכנים ומסעדות רחוב נפתחים ברחבי תל אביב כאילו מדובר בענף ספורט עירוני – מה שקרה בשבוע שעבר ביהודה הלוי 44 הוא חריג יחסית. מזה כמה חודשים עמדו בכתובת הזו שני חללים ריקים שהמתינו להשכרתם (השמאלי איכלס במשך כמה שנים את "דים סאם סטיישן", פעם אסייתית קטנה וחביבה, שבהמשך התקלקלה לגמרי ונסגרה), עד שמתישהו החלה בהם תכונה כפולה ומקבילה; התוצאה: ללא תיאום מראש, בשבוע שעבר החלו לפעול בבת אחת שני דוכני אוכל רחוב חדשים, שרק קיר משותף מפריד ביניהם – "סון רון" ו"מחשי".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ