ככה זה כשיש שניים: כתובת אחת, שני דוכני אוכל חדשים - אוכל בעמידה - הארץ

ככה זה כשיש שניים: כתובת אחת, שני דוכני אוכל חדשים

אפילו זללנים תל אביבים ותיקים נדהמו לגלות בשבוע שעבר שני דוכנים חדשים שנפתחו בבת אחת זה לצד זה, באותה כתובת בדיוק - "סון רון" ו"מחשי". מדור "אוכל בעמידה" הגיע רעב ויצא עם מסקנות שמשקפות את הטוב והרע בתמונת המצב של אוכל הרחוב המקומי

המנות של "סון רון" ו"מחשי"
המנות של "סון רון" ו"מחשי"צילום: תומר אפלבאום
ערן לאור
ערן לאור

אפילו בסטנדרטים שהורגלנו אליהם – דוכנים ומסעדות רחוב נפתחים ברחבי תל אביב כאילו מדובר בענף ספורט עירוני – מה שקרה בשבוע שעבר ביהודה הלוי 44 הוא חריג יחסית. מזה כמה חודשים עמדו בכתובת הזו שני חללים ריקים שהמתינו להשכרתם (השמאלי איכלס במשך כמה שנים את "דים סאם סטיישן", פעם אסייתית קטנה וחביבה, שבהמשך התקלקלה לגמרי ונסגרה), עד שמתישהו החלה בהם תכונה כפולה ומקבילה; התוצאה: ללא תיאום מראש, בשבוע שעבר החלו לפעול בבת אחת שני דוכני אוכל רחוב חדשים, שרק קיר משותף מפריד ביניהם – "סון רון" ו"מחשי".

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ