השיפודים ב"סופלקי בר" טובים, אבל הטעם שנשאר הוא חמוץ מאוד

את השיפודיות הקלאסיות "של פעם" מנסות להחליף כיום מזללות מעודכנות ו"מגניבות". את המבחן המשולש של טעם-מחיר-כמות, "סופלקי בר" החדשה צולחת באופן חלקי ולא מספיק

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור
  • שם המסעדה: סופלקי בר
  • כתובת: זבולון 25, תל אביב, ישראל
  • טלפון: 03-5330899
  • דירוג: 2.5 כוכבים

באחד מימי החג של ראש השנה הגעתי ל"אווזי" בשכונת התקווה. פעם, בשנות התשעים, היא היתה עבור משפחות רבות – שלי ביניהן – המסעדה הקבועה של שבת, אחת לכמה שבועות. תמיד מלאה עד אפס מקום, בפנים המולה, בחוץ רשימת ממתינים שנוהלה ביד רמה ומאבקי שליטה חינניים יותר ופחות על המדרכה שבכניסה. הפעם – כמו גם בביקור אחד קודם, לפני כמה שנים – זה היה כמעט מכמיר לב; ריקה מלבד שולחן-שניים, שקטה להחריד, כאילו כל ההדר התקלף ממנה והצהיב יחד עם תמונות הסלבס על הקירות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ