מוסך מורשה: "פיצה גראז'" היא יותר מסתם פיצריית קניונים

ל"פיצה גראז'" יש שם מטעה ולוקיישן מוזר, אבל מהתנור שלה יוצאים סלייסים עצומים שבהחלט שווים את זה

ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור

משהו טוב עובר על הפיצות המקומיות. אחרי שנים שבהן שלטו פיצריות עם מגשים מרובעים, חתיכות שמחירן נקבע לפי משקל ופיצות עבות שעברו "חצי אפייה" לפני שהוזמנו בדלפק ונכנסו לחימום נוסף (כן, "טוני וספה", אני מדבר עליכם ואליכם, בתור מובילי תת-הז'אנר הזה), ולצדן פיצות "גורמה" שנמכרות כמגשים שלמים בלבד, אפשר לסמן חזרה מבורכת למקורות הקלאסיים: פיצות רחוב עגולות וגדולות עם סלייסים משולשים, בצק דק-אך-מורגש ומחירים הגיוניים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ