דוכן הבאן מי של "אסיה": שלא תעזו לקרוא לזה "מוקפץ בבאגט"

שוק הפשפשים הוא אחד מהמקומות החינניים בתל אביב-יפו, אבל דווקא אוכל רחוב מעודכן ומקורי קשה למצוא שם. דוכן הכריכים החדש של מסעדת "אסיה" הוא צעד בכיוון הנכון

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור

בשבוע שעבר פגשתי את ואסיליס, שף יווני שהגיע לביקור כאן במסגרת איזו משלחת וניצל את העניין על מנת לצלם פרק לתכנית טלוויזיה שלו, המשודרת באחד הערוצים המרכזיים במדינה ועוסקת באוכל רחוב מרחבי העולם. הוא הגיע מוכן – עם רשימה לא רעה שהכין מראש, שהצליחה לקלוע די במדויק לכמה מהדוכנים והמזללות המעניינים והפופולריים בעיר, ועם התלהבות כנה וגדולה מהמגוון המולטי-תרבותי שתל אביב מסוגלת להציע לו בתחום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ