כבר נמאס לנו לגמרי מלחמניות באן, אבל אז הגיעה "באנז"

המזללה האסייתית החדשה של השף רועי סופר מצליחה לחדש, להפתיע ולהזכיר לנו שמה שנראה לפעמים כמו סוף המסיבה – הוא רק מבוא לאפטר פארטי כיפית במיוחד

ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור

דוכני אוכל ומזללות חדשים בתל אביב עונים בדרך כלל על אחד משלושה תנאים: אלו שמציעים קלאסיקות אולטימטיביות שתמיד מתקבלות בברכה (כן, המבורגר ופיצה, אני מדבר עליכם); אלו שמנסים לייבא מאכל שעדיין לא "תפס" כאן, או לפתח קונספט ייחודי אחר (אתגר לא קטן, שמעטים זוכים לצלוח אותו); ואלו שרוכבים על הטרנד הנוכחי של אותו הרגע (ז'אנר ה"בדיוק עכשיו נפתחים כמה כאלה, אז החלטנו גם").

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ