"איט מיט": לא זורם עם העדר, רק שם אותו בסנדוויץ'

גם אתם מפהקים משעמום בכל פעם שאתם נתקלים ב"בר בשר", שמבטיח נתחים מפוקפקים בלחם כלשהו? אז רק תדעו שדוכן "איט מיט", עכשיו עם סניף חדש, מציל את כבודו של הז'אנר

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים44
ערן לאור
ערן לאור

לא ברור אם זה בגלל שנגמר המקום בדרום אבן גבירול, כנראה סטריפ הזלילות הכי עמוס בעיר. או שאולי, לכו תדעו – קניון האופנה גינדי כן עושה את שלו בסופו של דבר, לאחר פתיחה מתמשכת ומקרטעת, ו"מביא טראפיק" כמו שאומרים. כך או כך, התקופה הנוכחית מסמנת איזושהי התעוררות על ציר החשמונאים-קרליבך.

אל מזללות ומסעדות שפועלים שם בשנה האחרונה פלוס-מינוס (למשל "B12", "שווארמה דבוש", "ממפיס", שלוחה נוספת של "מא פאו"), הצטרפו ההמבורגרים של "סוסו אנד סאנס" ו"פורט 19", מפעל ההזנה (באמת אין דרך אחרת לכנות את זה) של "זוזוברה", מסעדת "קפטריה" בחזית הקניון, "פיצה גראז'" בתוכו, וממש בקרוב אמור להיפתח בסמוך סניף מקומי ראשון של רשת "ווק טו ווק". צפו לאייטם "הלוקיישן הלוהט החדש של תל אביב" בכל רגע ממש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ