פסגת הכרמל: "בסך הכל" שיפוד בפיתה אבל וואו, איזה שיפוד

בשיפודיית "כרמל" החדשה לא תמצאו קישוטים מיותרים, ניסיונות מאולצים ואוכל שמנסה להיות מגניב. וזה בדיוק מה שמכניס אותה לרשימה המצומצמת והנחשקת בתל אביב

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים41
ערן לאור

נגיד שפתחתם דוכן אוכל רחוב חדש בתל אביב. מה תגישו בו? סיכוי לא רע שבחרתם במשהו מעודכן וטרנדי – קל למיתוג, אטרקטיבי לצילום ועם מקדם הייפ גבוה. המבורגר, ברור, או משהו אסייתי, אולי כריכים שאפשר להצמיד אליהם את הסופרלטיבים "מפתיעים" ו"מושחתים". האפשרות הבאה בתור, אם בוחנים את מפת הדוכנים העירונית, היא דווקא ללכת על הקלאסיקה; אוכל רחוב ותיק, "ישראלי" (תדמיתית לפחות, גם אם לא מדויק היסטורית וגיאוגרפית) – פלאפל, שווארמה ושיפודים, שניצל, כאלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ