הפיצרייה של עומר מילר: הייטרז גונה הייט. כל השאר – יעמדו בתור

הקונספט: פיצות אישיות. ה"קטע": 100 תוספות שונות לבחירתכם. האם "סבא", הפיצרייה החדשה של עומר מילר, היא בעצם הטרלה מוחלטת?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

האם אפשר לכתוב על דוכן אוכל של עומר מילר בלי לכתוב על עומר מילר? כנראה שלא. האם זה מה שהוא רוצה? אפשר רק לשער. כך או כך, אין באמת ברירה; כן, גם במסגרת מדור שפחות מתעניין במי שעומד מאחורי הדלפק ויותר במה שיש לאכול שם. זו מלכודת שאין דרך לעקוף אותה.

כי מילר – וזה במודע לגמרי, אין ספק בכלל – יוצר סימביוזה מוחלטת בינו ובין מזללותיו. זה לא "סוסו אנד סאנס" אלא "ההמבורגר של עומר מילר", לא "קליפסו" אלא "מסעדת החוף של עומר מילר" ועכשיו זו ממש לא "סבא" אלא "הפיצרייה של עומר מילר". אתם יודעים מה, גם הגבולות ביניהן מטושטשים – את כולן אפשר לסכם ב"הזה של עומר מילר". הרי גם העוקבים האדוקים ביותר אחר חשבון האינסטגרם הפעיל שלו (אנדרסטייטמנט), עלולים בקלות ללכת לאיבוד בניסיון להבין לאיזו מנה הם נתנו הרגע לייק ואיפה בכלל היא מוגשת.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ