עשינו עסק: "דוניא" של מאיר אדוני ממוסחרת – אבל מוצלחת

יום אחד היא אולי תהיה רשת כלל-ארצית, אבל בינתיים "דוניא" של השף מאיר אדוני מאכילה את מורעבי הצהריים של רמת החייל. והיא עושה את זה לא רע בכלל

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים34
ערן לאור

טוב, נראה שבנקודה הזו, אחרי שמספר דו-ספרתי של שפים ישראלים פתחו מזללות ודוכני אוכל רחוב, אפשר להפסיק להתרגש. העניין הוא כעת בבחינת כלב נשך אדם. גם הפרופורציות ראויות לריענון מחדש: אף אחד לא יורד משום אולימפוס לבשל את מזון האלים עבור פשוטי העם. בסך הכל עוד ועוד שפים ואנשי מקצוע בתחום מבינים עתה את מה שהפנימו כמה מהקולגות שלהם עוד קודם לכן – זה קל יותר, זה נגיש יותר, זה פופולרי יותר, זה כלכלי יותר. מה שלא מפריע לכולם, אגב, לעטוף את כל המגמה הזו הזה בהמון סיבות יפות, רומנטיות כמעט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ