טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עשינו עסק: "דוניא" של מאיר אדוני ממוסחרת – אבל מוצלחת

יום אחד היא אולי תהיה רשת כלל-ארצית, אבל בינתיים "דוניא" של השף מאיר אדוני מאכילה את מורעבי הצהריים של רמת החייל. והיא עושה את זה לא רע בכלל

ארוחה ב"דוניא"
ערן לאור
34תגובות

לצפייה ברשימת הכתבות
שלכם בעמוד הארץ שלי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות