"ווק טו ווק": ללכת כי כולם הולכים?

אחרי שהפכה לחביבת התיירים ברחבי העולם, רשת "ווק טו ווק" הגיעה בשבוע שעבר לארץ. מדור "אוכל בעמידה" בדק איפה היא מתמקמת על סקאלת הנודלס המקומית

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
ערן לאור
ערן לאור

"באמת שאני לא מצליחה להבין את התור הזה", ציינה מישהי שהמתינה מאחורי, בטור העורפי המסודר שהסתדר לו מחוץ לסניף הביכורים של "ווק טו ווק" (Wok to Walk), באחד מערבי השבוע שעבר. רציתי לומר לה שהיא טועה, ושאין לה כל כך על מה לתמוה. שאותו התור נרקם באותם רגעים ממש, כמה צעדים משם, בפיצה של עומר מילר; או שזה כמו השגעת היומית של "ויטרינה"; או כל מה שקורה, אחת לכמה שבועות, כשדוכן אוכל חדש ועמוס בהייפ נפתח בעיר. אם יש מקומות מסוימים בעולם שבהם תור לאוכל הפך לסמל של מחסור, פה הכיוון הפוך – והוא רק מדגיש את השפע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ