פעם אכלתם כאן פסטה, עכשיו מגישים פה טחול על שיפוד

"שמונה", מבתי האוכל החביבים והאהובים בתל אביב, שינה את פניו ותפריטו והפך ל"האצ'י" – מזללת שיפודים יפנית. האם המהפך הזה מצדיק את עצמו?

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

תל אביבים מנוסים כבר כמעט מורגלים לשיברון הלב הנלווה לסגירתה של המסעדה או המזללה האהובה עליהם. יום בהיר אחד, בין אם היו לכך סימנים מקדימים או לא, זה קורה; ידיעה קטנה פה, שלט "להשכרה" גדול שם, והופ – צריך להתגבר על האובדן ולעדכן מחדש את רשימת הפייבוריטס הקולינרית, תוך תקווה סמויה: לכו תדעו מה ייפתח במקום; אולי החלל הריק, הפיזי והרגשי, יתמלא באלטרנטיבה חדשה ומשמחת.

תגובות