פעם אכלתם כאן פסטה, עכשיו מגישים פה טחול על שיפוד

"שמונה", מבתי האוכל החביבים והאהובים בתל אביב, שינה את פניו ותפריטו והפך ל"האצ'י" – מזללת שיפודים יפנית. האם המהפך הזה מצדיק את עצמו?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

תל אביבים מנוסים כבר כמעט מורגלים לשיברון הלב הנלווה לסגירתה של המסעדה או המזללה האהובה עליהם. יום בהיר אחד, בין אם היו לכך סימנים מקדימים או לא, זה קורה; ידיעה קטנה פה, שלט "להשכרה" גדול שם, והופ – צריך להתגבר על האובדן ולעדכן מחדש את רשימת הפייבוריטס הקולינרית, תוך תקווה סמויה: לכו תדעו מה ייפתח במקום; אולי החלל הריק, הפיזי והרגשי, יתמלא באלטרנטיבה חדשה ומשמחת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ