"שרויטמן בייקרי": לפני שאתם מתפתים לתת ביס בפרעצל הזה, תבקשו בתוכו משהו

המאפייה הכמעט-חבויה והלגמרי לא מדוברת של השף ערן שרויטמן מייצרת פרעצלים נהדרים, אבל מה שהופך אותה לפנינה אמיתית הם הכריכים שהוא מרכיב מהם

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור

יש חלקים מתל אביב, וזה לא סוד, שמתקשים להרגיש באמת חלק ממנה. נגיד, כל מה שקורה ממזרח לנתיבי איילון; חוצים את חפירות הרכבת הקלה, הקריה, עזריאלי – והופ, כאילו אתם בעיר אחרת. עדיין לא גבעתיים, פחות וייב של רמת גן, אבל גם לא ממש תל אביב המדומיינת, המדוברת והנחשקת. אקס טריטוריה, שלמרות קרבתה היחסית ללבה של העיר – הרבה יותר ממקומות ושכונות אחרים בה – מתפקדת כמעין אחות חורגת. "איפה את גרה?", שאלתי פעם קולגה חדשה בעבודה וזכיתי לגמגום אפולוגטי: "תל אביב. כלומר, נחלת יצחק. יש לי תו, אבל זה כאילו תל אביב. טכנית..." וכן הלאה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ