"פולקלה בבומביי": יצאתם צ'יקן

מזללה חדשה מבטיחה לחבר בין העוף בגריל והשניצל הישראליים ובין הטעמים והצבעים של הודו. הרעיון מעניין, הפוטנציאל קיים, אבל ב"פולקלה בבומביי" עדיין לא נמצא האומץ לממש אותו

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

סביבת הרחובות החשמונאים-קרליבך עדיין נראית ומרגישה כמו אתר חפירות, תחומה מדרום וממזרח על ידי עבודות הרכבת הקלה, אבל לפחות בכל הקשור לפרמטר הזלילות אפשר לציין בסיפוק: נהייתה סצנה. טוב, לא נגזים, מיני-סצנה. אולי לא סקסית במיוחד, בלי הייפ נלווה, אבל כזו שיכולה לסגור פינה, מהצהריים ועד הלילה.

וכשיש המבורגר ("פורט 19", "סוסו אנד סאנס"), פיצה ("גראז'"), אוכל כמו-אסייתי ("זוזוברה" ובקרוב "ווק טו ווק"), בראסרי-סטייל ("קפיטריה"), אוכל הודי ("מא פאו"), בשר ("B12"), אין כמעט חשק שלא יזכה למענה הולם וייתר את הצורך להיכנס "פנימה" יותר אל תוך העיר. וזה נחמד ממש.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ