תיכף יהיה כאן חורף, ו"פיקה" היא אופציה נהדרת עבורו

המאפיות בתל אביב מתחלקות לשני סוגים: הפשוטות והקלאסיות ומנגד וה"בייקריז" המודרניות והממותגות, שלרוב סובלות מחוסר אופי. "פיקה", מאפיית הלהיט השוודית, מצליחה לא להיות כזו

ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור

לא בטוח כמה הומור עצמי עומד מאחורי כותרת הפתיחה המתנוססת בעמוד הבית של "פיקה", אבל היא בהחלט גרמה לי לחייך: "ברוכים הבאים ל'פיקה' – המאפייה הסקנדינבית הראשונה במזרח התיכון". מבחינתי אפשר ברגעים אלה ממש להפסיק להשתמש בביטוי מתהילים, "כרחוק מזרח ממערב", ופשוט לומר "שמע, זה כמו מאפייה סקנדינבית במזרח התיכון". יעבוד לא פחות טוב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ