החורף עושה לכם חשק לקובה? זה לא פשוט כמו שחשבתם

מבושלת, מטוגנת, עם במיה או עם סלק: ימי הזוהר של הקובה התל אביבית כבר מזמן מאחורינו, אבל כשהעונה הקרה לפנינו המצוקה הופכת גדולה. האם הפיתרון יגיע מכיוונו של דוכן בודד בשוק התקווה?

ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור

רציתי קובה. מה זה רציתי, מתתי לקובה, ולו רק בגלל גשם וקור של רגע או שניים. הם הסתלקו די מהר, אבל הקרייב נותר בעינו. העניין הוא, שקובה תל אביבית בימינו היא ממש לא עניין פשוט. ופעם היא היתה כזו, זוכרים? אמצע-סוף העשור הקודם, וברחבי העיר צצו להם דוכנים ומזנונים שהגישו אותה, אחרי שבעליהם החליטו להמר על המנה כעל הטרנד הבא או משהו כזה; רק באבן גבירול לבדו אפשר היה למצוא שלושה מקומות כאלה. אף אחד לא החזיק מעמד. איפה שהיה אחד מהם, "קובה בר", פועלת היום – הפתעה! – מזללת המבורגרים. המבורגרים לא חסר פה, כמובן; קובה אמיתית וסבירה דווקא כן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ