החברה הגאונה: המעדנייה האיטלקית שתצליח איפה שאחרות נכשלו?

תל אביב היא עיר השילובים הבלתי מוגבלים, ובכל זאת מתקשה לחבר בין מעדניות ומסעדות לכדי מקום אחד שבו קונים וגם אוכלים. האיטלקית הכשרה "ספונטיני" מצדיקה את החיבור הזה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

תל אביב, אנחנו יודעים, מתמחה בחיבורים ובטשטוש גבולות. בכלל, כן, אבל באוכל בפרט. גבוה ונמוך, רחוב ופנים, בשרי וצמחוני וטבעוני, חו"לי ומקומי, יקר וזול; טוב, יקר ויקר פחות, נגיד. אבל יש אחד שאיכשהו פחות מצליח לה – המסעדנייה. על פניו, מדובר בקונספט המיובא היישר מחלומותיהם וחוויותיהם של זללנים רבים שנהנו ממנו מעבר לים: מקום שמציג לראווה ויטרינות ומדפים עצומים, ובהם מוצרים, חומרים, מרכיבים ומאכלים מוכנים, שאותם אפשר לקנות הביתה ו/או לא להתאפק לאכול כבר שם. הטריות, השפע והרמה הפכו את המסעדות-מעדניות הללו לעצירות חובה החוזרות כמעט בכל רשימת המלצות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ