טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המרק הכי טעים שיש הופך כאן למנה מהחלומות גם כשבחוץ 40 מעלות

האוכל הבוכרי חביב במיוחד על קהל הזוללים המקומי. "סמרקנד", אחת ממסעדות הז'אנר, סיפקה אכזבה בקטגוריית הבצקים הממולאים – אבל אז הגיעו שיפוד מצוין וגרסת קיצית ללהיט אהוב, והצילו את המצב

"דושפרה לקיץ" במסעדת "סמרקנד"
ערן לאור
7תגובות

לצפייה ברשימת הכתבות
שלכם בעמוד הארץ שלי

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות