טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקינוח הכי מסעיר בתל אביב מוגש כרגע ביפו. מומלץ למהר

טעים. מיוחד. לא יקר. ב"יאפא כנאפה" מכינים (רק) בקלאווה וכנאפה מושלמות, ואז עוד מוסיפים להן גלידה. התוצאה לא תשאיר אתכם אדישים

כנאפה עם גלידה ב"יאפא כנאפה"
ערן לאור
34תגובות

לצפייה ברשימת הכתבות
שלכם בעמוד הארץ שלי

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות