אוכל בעמידה

העראיס היא מלכת אוכל הרחוב החדשה, והדוכן הזה מזכיר לנו למה

הדוכן של "עראיס מחניודה" דוהר על החיבור המושלם בין בצק ובשר, ולמרות מחיר לא נמוך עושה זאת היטב

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור

קחו בשר, טחנו וערבבו עם תבלינים, דחסו לתוך רבעי פיתה, צלו אותם על הגריל עד שהם נחרכים מבחוץ, כמעט מתאחדים מבפנים עם המילוי, נוטפים עסיס ושורפים לכם את קצות האצבעות, בניסיון הכושל להתאפק מלתת ביס בדבר הזה. מה יצא? עראיס (או עראייס, או ערוסה), ברור; כמה שנים אחרי שהמנה הזו פרצה לחיינו, נדמה שאין עוד צורך להציג אותה. מוגשת בעשרות דוכנים ומסעדות ברחבי הארץ, נצלית בטוסטר לחיץ או על מחבת פסים באינספור דירות, מככבת בכל פיקניק-מנגל שמכבד את עצמו. לא טרנד, לא הייפ. סמל, לא פחות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ