אוכל בעמידה |

פרטים קטנים גדולים: מה הופך את "רוברטה'ס בורגר" ליוצאת דופן

בתקופה ששופעת בהמבורגרים מצוינים, קשה יותר ויותר להפתיע ולחדש. המזללה החדשה "רוברטה'ס בורגר" מוכיחה שעם קצת מחשבה, זה בהחלט אפשרי

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור

זה עלול להישמע חתרני, בעיקר במציאות שבה דירוגי וציוני אוכל – ויותר מכך, הוויכוחים הנלווים אליהם – הפכו לספורט עירוני, לאומי, אינטרנטי: אבל תקשיבו, בחיי, אין כזה הבדל. רגע, אדייק פן אסקל: בין הטובים באמת. בסדר, ההוא עושה ככה וזה מכין אחרת, אבל בלא מעט מקרים מדובר על פוטו-פיניש צמוד או בכלל על טעם אישי. עם יד על הלב (או על הבטן) גם אתם תודו בכך, נכון?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ