שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
אוכל בעמידה

"פיתה מונטנה": הבשורה הגדולה היא שאין כזו

לדוכן החדש בנמל תל אביב של השפים דוד אלמקיאס ויוסף שטרית היו את כל התנאים להתקשקש, אבל כנראה שגם שם הבינו – שיפודייה טובה לא צריכה הרבה. להיפך

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור
  • שם המסעדה: פיתה מונטנה
  • כתובת: התערוכה 7, נמל תל אביב, null
  • דירוג: 3 כוכבים

הנה הצעה: במקום לחלק ולפלטר את דוכני הרחוב המקומיים לפי ז'אנר, מיקום, מחיר או כל פרמטר אחר, נעשה את זה פשוט ובינארי; תבחרו דוכן, תיזכרו באוכל שמוגש לכם בו, ואז נסו לחשוב על נקודת ההתחלה, החלום הבסיסי והראשוני של בעלי המקום – להכין לכם אוכל טעים או למכור לכם אוכל "מגניב". וזהו. מיד תראו איך מסתדרות לכן בראש ובלב ובבטן שתי קבוצות, לאו דווקא שוות בגודלן – ולמרות כמה סייגים או פספוסים אפשריים, סיכוי טוב שבקטנה שבהן תמצאו כמה מהפייבוריטס הנצחיים שלכם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ