אוכל בעמידה |

אין טרי מזה, אין זול מזה: השיפודייה החדשה ששוברת את השוק

כבר חשבנו שאי אפשר להפתיע בתחום הבשר על האש, שהפך באחרונה לפופולרי במיוחד. אבל אז בשארה חינוואי פתח עמדת גריל בחנות שלו

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

רגע, חכו, לא התבלבלתם. זו לא הביקורת מלפני שבועיים, גם לא זו שהתפרסמה לפניה. כן, אתם רואים נכון – פיתה עם שיפודים. וכן, זו הפעם השלישית תוך חודש. האם אנחנו חוזים במה שמיטב מדורי האוכל יכנו בקרוב "טרנד לוהט", תוך שהם מונים את שרשרת השיפודיות החדשות שנפתחו הקיץ, ועוד היד נטויה? ייתכן. אך לפני שזה קורה, רק נזכיר: שיפודים אינם התלהבות חולפת. את זה נשאיר לשלל מנות ודוכנים אחרים. שיפודים הם עבר, הווה, עתיד. ושיפודים טובים, כבר נכתב כאן פעם, הם לנצח.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ