שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אין דרך עדינה לכתוב זאת: הזמנתי אשכים. היה מצוין

שבועיים לאחר ביקור בדוכן מטוגנים ימי וכושל בשוק הכרמל, הוא הוחלף ב"דרקסלר" – שיפודייה שצולה כמה נתחים לא שגרתיים ואז עוטפת אותם באחת מגאוות העדה התימנית. עפנו על התוצאה

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור
  • שם המסעדה: דרקסלר
  • כתובת: השומר 1 (שוק הכרמל), תל אביב
  • טלפון: 050-5616093
  • דירוג: 4 כוכבים

שבוע, לא יותר, החזיק מיזם הגריל ההיסטרי של בשארה חינאווי, מאז שהתפרסמה כאן הביקורת הנלהבת בעניינו. מתברר – מי יכול היה לשער, הא? – ש"שלושה כיסאות, שקית פיתות ומשטח חיתוך" לא עמדו בגלי הביקוש שהחלו להציף את החנות בכל יום (ביום אחד פשוט אזלו הפיתות. באמצע יפו, תארו לעצמכם), עד שהבינו שם את הצורך בחישוב מסלול מחדש. אם בהתחלה עוד הרהר חינאווי בקול רם על הצלחה מסוימת שתגרום לו להזיז עוד מדף או שניים כדי לפנות מקום ולהגדיל את הגריל על חשבון שאר החנות, כעת הכוונה היא לפתח ולהרחיב את העמדה על מנת להפוך אותה מסייד-קיק חביב לכזה שיוכל לתפקד כמו שצריך. מבטיח לעקוב ולעדכן בנושא, לטובת חובבי הבשר על האש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ