אוכל בעמידה

לא כל בורקס שווה את רגשות האשם שלכם. חצ'פורי פנובאני דווקא כן

רק התבשרנו על סגירת אחד מהדוכנים היצירתיים והאהובים בשוק הכרמל – וכבר הופיע "ללה", בית מאפה גיאורגי חדש שינסה לשמח אתכם במקומו. האם הוא יצליח?

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור
  • שם המסעדה: ללה
  • כתובת: חבשוש 42 (שוק הכרמל), תל אביב
  • דירוג: 3.5 כוכבים

זה לא כל כך נעים לראות דוכן סגור, זה מבאס ממש לשמוע על אחד כזה שממש אהבת. "אנחנו ממשיכים הלאה" מבשר בלקוניות הפוסט האחרון בפייסבוק של "Bourekas TLV", שנפתח רק בקיץ הקודם כפופ-אפ רבע-נחבא-בקיר, באחת מסמטאות שוק הכרמל, ואז תרגם את תהילתו המהירה לדוכן קבע סמוך. כבר נכתב כאן לא פעם על הבחירה המסוכנת ולכן הלא מובנת מאליה – לנסות להציע משהו מקורי ויצירתי על פני לפתוח עוד המבורגרייה או פיצרייה, שסביר להניח כי יצליחו יותר – כך שנותר רק לנחש שבאותו מבחן לטווח הארוך, גם הפופולריות והשבחים לא הצילו את הבורקס המיוחדים (מדי?) שמולאו בשרימפס, בצ'יז-סטייק או בשקדי טלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ