אוכל בעמידה

בשבוע שבו כריך טונה פתח מהדורות, מצאנו אלטרנטיבה מצוינת

רשתות מזון יכולות לסגור לכם פינה, אבל אנחנו פה כדי להזכיר: בז'אנר הסנדוויצ'ים אין לכם סיבה להתפשר. "צ'נטרו", מעדנייה איטלקית חדשה בשוק לוינסקי, היא עוד הוכחה חיננית לכך

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור
  • שם המסעדה: צ'נטרו
  • כתובת: לוינסקי 30, תל אביב
  • דירוג: 3.5 כוכבים

שבוע אחרי, והדי סקנדל ה"טונה-גייט" עדיין מלווים אותנו. כל סנדוויץ' בינוני גורם לחששות, כאבי בטן אקראיים זוכים להודעות פוש דרמטיות, והדאחקות ברשת עבשות כמו חומרי גלם שפג תוקפם. לשמחתנו החגים נגמרו, שגרת האקטואליה תשוב וכריך טונה שפותח מהדורות יהפוך לשאלת טריוויה עתידית.

רק עוד אמת אחת קטנה בעניין, עם דיסקליימר: המדור הזה הוא בוודאי האחרון שיתפוס עמדה נגד אוכל להמונים, מסחרי, כזה המוגש ברשתות; בכל זאת, את מיטב זמני בחול המועד העברתי בניסיון לדרג את סניפי המקדונלדס הטובים ביותר בגוש דן. אבל סנדוויצ'ים? יותר משקומבינציות הטונה ושות' למיניהן מפוקפקות תברואתית – מדובר פשוט בפשרה מיותרת. עשו ניסוי: קחו את סניף רשת הקפה הקבוע שלכם, ויותר מסביר להניח שבמרחק מגוחך ממנו תמצאו דוכן אוכל או סנדוויצ'ייה עצמאיים שמכינים כריכים "אמיתיים", מעניינים ומקוריים יותר – ובמחיר כמעט זהה, כמה שקלים מלמעלה או מלמטה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ