"טנדורי" נגד "אינדירה": לא ברור מי המנצחת, אבל אנחנו מפסידים

רצינו להפגיש את שתי ההודיות הקלאסיות "טנדורי" ו"אינדירה" לקרב משלוחים ראש בראש – וגילינו שהאתגר האמיתי הוא בכלל לפצח את התפריט שלהן

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

קצת קשה לגשר על הפער שבין הציפייה מאוכל הודי ובין התוצאה הסופית, לפחות אצלנו. מין מחסום שטרם נפרץ בפני הז'אנר הזה, בניגוד לאחיו מהחלק הזה של העולם. לפחות דור וחצי בקרבנו, אולי שניים, נסעו וחזרו ונסעו וחזרו, אבל הפופולריות המקומית שלו נותרה נישתית בלבד.

ולא שלא היו ניסיונות בשנים האחרונות לעדכן את הנעשה בתחום: "דוסה בר" ו"מונאר" הקטנות מציעות פן קליל וצעיר יותר (וגם צמחוני/טבעוני, עניין חשוב לא פחות), ואילו "קפטן קארי" (לפחות בתחילתה) ו"מא פאו" ניסו להנגיש את האוכל ההודי – או לפחות אדפטציה ממוסחרת יותר שלו – לקהל רחב יותר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ