ברווזים ברווזים בואו הביתה: הזמנו את המרק המסקרן של "אגלי דאק"

סימסנו, קבענו, המתנו, קיבלנו, הרכבנו, אכלנו. בסוף, לגלות מי עומד מאחורי שירות המשלוחים החדש והאנונימי התברר כחלק הכי פשוט בכל העניין

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

כמה לא כדאי לפתוח מסעדה? מספיק להציץ בסיכום העשור הקולינרי: בעוד שהמסעדות הקלאסיות דועכות, תופעות הנגד שלהן רק הולכות ומשגשגות – דוכני רחוב ממשיכים להיפתח בקצב היסטרי; ארוחות Eatwith הן כבר מזמן לא נחלתן של בשלנים חובבים בלבד; ואירועי קייטרינג או קרנבלי בשר באוויר הפתוח הם להיט שחורך את המדינה לאורכה ולרוחבה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ