כל כך התלהבנו מהדוכן הזה ברחוב, שנקבל אותו בשמחה גם בבית

לרגל המצב, מדור "אוכל בעמידה" עולה מהרחוב לטובת ביקורת משלוחים. והשבוע: "סון רון", הדוכן הצעיר והמקורי שכבש אותנו ב-2019, מנסה להתמודד עם הכאוס של 2020

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

מצחיק עד מגוחך, אולי קצת מעצבן, איך עשור ומעלה של אוכל רחוב מקומי מצוין, מקורי ומעודכן, מצטמצם ומשוטח בימים אלה – בחסות הדיון התקשורתי על הגבלות הקורונה והקלתן – ל"דוכני פלאפל". יש מסעדות, יש בתי קפה ויש "דוכני פלאפל", שם קוד גנרי היישר מהאייטיז לאוכל לא ממש חשוב שאוכלים בידיים. ולא שיש לנו משהו נגד דוכני פלאפל פר אקסלנס, וזו גם אינה רק היטפלות קטנונית לניסוח או הרהור "שפה יוצרת מציאות" וגו': אוכל הרחוב הרוויח בהרבה מאמץ ויצירתיות (צעירים ברובם) את פריחתו וחשיבותו – ואין שום סיבה בעולם, בטח לא עכשיו, להקטין אותו בחזרה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ