תוך עשר דקות קיבלנו את כל האוכל. במסעדה היינו מתבאסים, עכשיו זה כיף

רשת "נונו" הפופולרית מהשרון התקרבה מעט לעיר הגדולה והשיקה סניף "מיני" ברמת אביב. ארוחת טייק-אוויי מהמקום החדש הוכיחה שמפעל מתקתק הוא דווקא יתרון כרגע

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

אומרים שהקורונה עזרה להכניס אותנו לפרופורציות. לימדה אותנו שיעור בצניעות. גרמה לנו להיפטר ממה שמיותר, להצטמצם למה שצריך, למי שצריך. לא יודע כמה זה נכון או כמה זה יחזיק, אבל נראה שאם ענף המסעדות מחפש כיוון עתידי ללכת בו, צמצום הוא לא רק כורח – מתוקף הנחיות והגבלות – אלא גם אפשרות הגיונית.

למשל "נונו". מי שהתחילה כמסעדה כל-איטלקית בהוד השרון לפני כחמש שנים, צברה במהלכן פופולריות מטורפת והפכה למפלצת – כלומר ל"קבוצה": מאפיית לחמים ועוגות צמודה ("מימי"), חנות מפעל בכפר סבא וסניף נוסף וענק של המסעדה בהרצליה, שנפתח לפני מספר חודשים. "פחות מסעדה ויותר מפעל הזנה" כינה אותו מבקר המסעדות של "הארץ".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ