היכן שאפילו מייקל ג'ורדן נכשל, הדוכן הזה מצליח

בכל ערב באחרונה שולחים בדוכן "כרמל" את השיפודים והפיתות (המצוינים) לישון ומעלים על הגריל רק המבורגר. התוצאה גרמה לנו לפקפק בכמה הנחות יסוד

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

יש כלל חשוב, שכמו כל הכללים החשובים הוא אינו כתוב אך ידוע לכל: גם באוכל, לא מערבבים שמחה בשמחה. אתם לא מקנחים עם מוס שוקולד בדוכן פלאפל (תתפלאו, כבר נתקלתי); אתם נשמרים ממקום שמציע סושי לצד מוקפץ בבגט; אתם לא מזמינים פסטה במסעדת סטייקים, וכן הלאה. לכל מנה ומאכל יש כתובת ברורה, ודוכנים או מסעדות שמציגים תפריט חוצה ז'אנרים שכזה נוטים לייצר חשד די מוצדק – במקרה הרע מדובר במקום מפוקפק, במקרה הטוב ההתפזרות לכל מיני כיוונים לא באמת תצליח להצטיין ולו אפילו באחד מהם.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ