אוכל בעמידה |

אותה כתובת, התלבטות חדשה: פרעצל או פיצה?

"בבקה בייקרי" המעולה מצפון תל אביב מציעה כמה מהמאפים הטובים בעיר. פלא שהתלהבנו גם מהאחות הטרייה שלה, "פיצה בבקה"?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

זה נראה כל כך מובן מאליו, שלפעמים צריך לעצור רגע ולהפנים כמה צעירים האנשים שעומדים מאחורי דוכני האוכל החדשים של השנים האחרונות. אפשר לגחך עד מחר על השפה, הגימיקים, האנרגיות והחלומות, להזכיר שבדרך כלל צריך שם איזה "גב" כלכלי (כלומר מבוגר עם כסף), לדבר על הייפ ועדר ובועה, אבל נסו לחשוב באיזה עוד תחום שמשפיע באופן כה מכריע ונוכח על חיי הפנאי שלנו, הלב הפועם והדומיננטי שייך רובו ככולו לבני עשרים ושלושים, לא יותר. לא תמצאו, באחריות.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ