הנה עוד מסעדה שיורדת קצת לרחוב, ואלו דווקא חדשות טובות

כמעט אותו אוכל, קצת פחות כסף, הרבה יותר כיף: גם מסעדת הדגים "אייבי" מצטרפת לרשימת המקומות שהופכים נגישים יותר בחסות המצב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

מה שקורה עכשיו עם מסעדות ודוכנים הוא סוג של טוטו, כזה שממש לא כיף להשתעשע בו: אם פעם – לא כל כך מזמן, למרות שזה נראה ככה – היינו משחקים ב"טעים או לא טעים", כעת עברנו ל"ישרוד או לא ישרוד"; למרבה הצער, גם הצלחה במשחק הישן לא מנבאת את הסיכויים לעמוד באתגר החדש.

הניסיון להגדיל אותם, מתברר, עובר דרך משחק חדש אחר שהמסעדות נאלצות לשחק, של צמצום והתרחבות בו זמנית. איך ממשיכים לעשות את אותם הדברים אבל בקטן יותר, תוך שפונים לקהל פוטנציאלי גדול יותר; איך מאכילים הרבה אנשים בשביל שהמקום ימשיך להתקיים, אבל לא יותר מדי כדי לעמוד בהגבלות; ואיך מרוויחים מספיק מבלי להפוך ללא רלוונטיים, כשלאכול בחוץ עלולה להפוך לפריווילגיה אחת יותר מדי.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ