"שמחה וששון": הפיתה אחלה, באמת, אבל אנחנו נחזור בשביל מה שלצדה

נראה כאילו לכל דוכן פיתות תל אביבי יש היום שתי אפשרויות: להיות "ג'סמינו" או להיות אייל שני (כלומר לפחות לנסות). ברור מה בחרו בדוכן החדש "שמחה וששון", אבל לפחות קיבלנו הפתעה אחת רצינית ומשמחת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

זו הפעם החמישית בשנים האחרונות שאני מבקר בדוכן אוכל חדש במלכי ישראל 8, בצד הדרומי של כיכר רבין. כל פעם אותו סיפור. שנה, שנתיים, יותר, פחות – והופ, "עכשיו אני כי ההוא הלך". זה התחיל ב"אטליז", לרגעים השווארמה הטובה בתל אביב; המשיך ב"שמונה", מסעדונת בווייב איטלקי, שקנתה לעצמה לא מעט חובבים ברחבי העיר; התגלגל ל"האצ'י", ניסיון מקורי אך ביצוע קצת משונה לאוכל רחוב יפני; וסגר מעגל עם "פיתוס", דוכן יווני שהעמיד אחלה גירוס וסופלקי. או כך לפחות חשבתי.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ