אוכל בעמידה |

שחררו משניצל בחלה עם מטבוחה: מצאנו דוכן שעושה דברים קצת אחרת

"דיאלנה", דוכן תבשילים צפון-אפריקאי חדש בשוק הכרמל, מצליח לשבור את השגרה – אבל יצטרך לבצע התאמות כדי לשרוד

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

הברקות אמיתיות קשה לשכפל. אפשר לנסות, אבל זה יתקשה – ובדרך כלל לא יצליח – להתקרב למקור. ובעיר שבה טרנד רודף טרנד, כלומר חיקוי רודף חיקוי, מהר מאוד מתברר מה הוא מה. ובדיוק בגלל זה אני מתקשה להתלהב ממנת הדגל של 2019 (ובהינתן שנת 2020 המקולקלת והחלקית, אז גם שלה): שניצל בחלה עם חציל מטוגן ומטבוחה. שלא תטעו, הכל אחלה; שניצל בחלה, גם בלי השותפים האלו, הוא מעדן. זה עדיין לא מצדיק את ההתלהבות, או את הגדילה הלא סבירה במספר הדוכנים בתל אביב שעפים על עצמם ועל החיבור הזה – ללא שום יכולת למצוא ביניהם הבדל. אכלת אחד, אכלת את כולם.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ