בדיוק כשתהינו מה עוד תביא 2020, הגיעה הפיתה ספגטי בולונז של אייל שני

ועוד כמה הערות על האטרקציה החדשה

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

1. שני דברים מאוד לא מפתיעים קרו וקורים בעניין האטרקציה החדשה של אייל שני, "פיתה בולונז": הפאניקה המוסרית שאחזה ברבים מרגע היוודע על קיומה המתוכנן והמעשי; ושבסך הכל – וסליחה מראש על הספוילר האנטי-קליימקסי – זה די טעים.

2. על העניין הראשון היה שווה להתעכב לא מעט, לולא עשינו זאת כבר כאן אך לפני מספר שבועות. אז היו אלה הטוסטים של עומר מילר שהציתו את מחול השדים הריטואלי והמוכר, כעת עולה על המוקד פיתה ממולאת בבשר טחון וספגטי, אך המנגינה המלווה אותה בתקשורת וברשתות החברתיות זהה: מאלה שדואגים לבריאותו הנפשית של הוגה המנה, ועד אלה שחרדים לנפשו וכיסו של ציבור הפתאים שאשכרה עלול לנסות להזמין ולאכול אותה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ