"חבשוק": הגדרה ברורה אין, גם לא מזל, אבל אוכל טעים דווקא יש

סיבוב עכשווי בשוק הכרמל עלול לגרום לדכדוך עמוק. עצירה ב"חבשוק" עשויה לשפר את המצב

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

מי שנכנס לשוק הכרמל מכיוון דרום, הכרמלית, עוד עשוי לחשוב שהכל בסדר; כמה מאפיות, חנויות סדקית ודוכני פירות וירקות, פועלים ומייצרים אשליה של עסקים כרגיל. הקצה השני, לעומת זאת, זה שמתחיל באלנבי-קינג ג'ורג', שומם בקטע מבהיל. רחוק כל כך מהצפיפות המאפיינת אותו, כמעט כל הבסטות מוגפות, וכאילו כדי להמחיש עוד יותר את הסיטואציה המדכדכת, שליחים כחולים וכתומים דוהרים הלוך וחזור בשדרה המרכזית והריקה, בדרכם אל או מדוכני האוכל שעוד מצליחים להתקיים כאן.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ