זהירות, לוהט: סוף סוף מרקייה תל אביבית שכדאי לדבר עליה

ראמן זה אחלה, המרקים המסורתיים של הכרם והתקווה מעולים, אבל חיכינו מספיק בשביל מרקייה עירונית מעודכנת וכיפית. "Soupplier" החדשה היא בהחלט כזו

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

זו תהייה כמעט קבועה כאן, במדור הזה, שעולה בדרך כלל עם השבוע החורפי הראשון בכל שנה: איך תל אביב, עיר שידועה ביכולת הבלתי נגמרת שלה לקחת מאכלים ותיקים-מסורתיים-פשוטים ולהפוך אותם – לטוב ולרע – לטרנדיים ומעודכנים (לפרטים אנא פנו לשיפוד בפיתה, למשל), לא עושה את זה עם מרקים?

כי ברגע שמוציאים את קדחת הראמן מהסיפור – גם הוא, צריך לזכור, משמש בדרך כלל כמנה אחת בלבד מתוך תפריט רחב יותר – או את שאר אחיו האסייתיים (שוב, ב"גברת קוטייאו" כבר הייתם?), אנחנו נשארים עם הקלאסיקות הכאילו-נחבאות של כרם התימנים או שכונת התקווה. מרקייה עירונית טרייה ומעוררת באזז? בשביל זה צריך להרחיק עד 2008, לפתיחה של "זופה". מאז די כלום.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ