וולקאם טו דה קלאב: האסייתית הפייבוריטית החדשה שלנו

"דה באן קלאב", הגלגול הנוכחי של "דה באן" ו"צ'יינה קלאב" האהובות מפעם, הגביהה אצלנו את הציפיות – והצליחה לענות על כולן

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

רוצים לזהות כישלון ישראלי ידוע מראש? קוראים לו "מתחם". אחר כך יבואו בכותרת עוד כל מיני סופרלטיבים, מוצדקים יותר ופחות (בעיקר פחות), אבל גורלו כבר נגזר. בתי הקברות (המטאפוריים, כן?) מלאים ביוזמות שחשו עצמן מסעירות וקיבצו במקום אחד ערבוב פשרני שקטן מסכום מרכיביו.

מזלו של המרכז המסחרי באזורי חן שהוא ותיק מכדי שיוצמד לו התואר המקולל הזה. הומה מאוד בימים פחות משונים מאלו, ואלמלא היה ממוקם בצפון הרחוק של תל אביב – מה שמכונה כאן במדור (בחיוך!) "דרום הרצליה" – סביר להניח שהיה זוכה בשגרה להרבה יותר עניין במה שיש לו להציע; כל הפייבוריטים של הישראלים במקום אחד, תחת בעלות משותפת: פיצה סמי-בוטיקית? יש. ביסטרו עם המבורגר-שניצל-ושות'? יש. אוכל יווני להמונים? יש. גלידרייה? גם. לא מבריק, לא היסטרי, כן סולידי (לעתים סולידי פלוס) בקטע טוב.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ