דוכן איטלקי לא מוכר, מקום חדש ומדובר – ובשניהם הבצק פשוט נהדר

הניחו למאפים העצובים והמיושנים להישאר מאחור – תל אביב מספקת לכם שלל פחמימות מושקעות. שני מקומות חדשים, דוכן איטלקי בשוק הכרמל ו"שנסקי ברנסקי" של אנשי "ג'סמינו", הם הוכחה טרייה ונהדרת לכך

ערן לאור
ערן לאור
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור

"נגיד ואתם במאפייה מפוקפקת ומתים לאכול", צייצה באחרונה מישהי ופתחה דיון ער בסוגייה, "מה יהיה המאפה-ביטחון שלכם?". שאלה טובה. כולנו היינו שם. בסוף הלילה, או ליד האיצטדיון, או בתחנה מרכזית, או סתם עם שעה לשרוף איפשהו. והם מסודרים שם מולכם, שורות-שורות – בייגלה, סמבוסק, פוקצ'ות, פיצות, בורקס – כל אחד וברירת המחדל שלו. מעריץ את מי שלא נכנע ונכנס או נכנס ונכנע.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ