אוכל בעמידה

"טנדור": אין עשן בלי אש, אבל גם היא לא תמיד מספיקה

בין כל האוכל המהונדס שמציע שרונה מרקט, לדוכן החדש "טנדור" יש פוטנציאל מסקרן ותנור עתיק שעשוי להפוך לטרנד הבא. אז למה הוא לא הולך עם זה עד הסוף?

ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
  • שם המסעדה: טנדור
  • כתובת: שרונה מרקט (קלמן מגן 3), תל אביב
  • דירוג: 3 כוכבים

איך טרנד נולד? מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה. קודם תיתקלו בו במתכונתו המקורית והפשוטה; אחר כך, מישהו – כנראה צעיר – יאמץ אותו ויעניק לו איזה טוויסט בוטיקי מעודכן, שיתברר כמוצלח; ואז יעוט על המציאה החדשה מי שמכוון להמונים, מתוך תקווה שהעניין יתפוס. תפס? ברכות, קיבלתם להיט שתתקשו להימלט מפניו.

בדרך כלל מדובר במנה מסוימת או בז'אנר שלם שמפציע/מתקמבק באחת, אבל במקרה הזה – מדובר בלא אחר מתנור. שלוש פעמים נתקלתי בחודשים האחרונים בטנדור המככב בדוכני רחוב חדשים: ב"ראג' מאהל", מסעדת הפועלים ההודית הנהדרת שבאזור המוסכים של יד חרוצים; אחר כך ב"סון רון", אחד מהמועמדים המובילים מבחינתי לתואר "דוכן האוכל הטוב של השנה"; וכעת ב"טנדור", דוכן חדש שנפתח באחרונה בשרונה מרקט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ