מהוויטרינה לפיתה: הדוכן החדש והמעולה של הקצבייה היפואית

לקצביית "זלמן בשרים" הוותיקה נולד ילד קטן – "זלמניקו", שהולך בדרכן של שיפודיות הדור החדש אבל לא שוכח מהיכן הוא בא

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור

איש אחד נכנס לדוכן שיפודים עם סטייק. זו היתה יכולה להיות התחלה של בדיחה, אבל בין כל הגימיקים שמסתובבים בעיר ורק מחכים למצוא חן בעיני מישהו, פה דווקא מדובר בעניין רציני (ומשמח) למדי: בשנה-שנתיים האחרונות, עוד ועוד מעדניות וקצביות שנהנות מגישה ישירה לחומרי הגלם משובחים, הבינו את הפוטנציאל ונקטו במהלך הידוע בשם "איך לא חשבו על זה קודם"– עמדה או דוכן אוכל סמוכים, תוצרת בית, שמאפשרים ליהנות על המקום מכל הטוב שיש להן להציע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ