טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פלודן

מתכון עוגת פלודן קלאסית

מקור עוגת הפלודן הוא מימי האימפריה האוסטרו-הונגרית, כשלכל משפחה היתה הגרסה שלה למתכון. המשותף לכל הגרסאות הוא שהיו מכינים את הפלודן רק באירועים מיוחדים ובחגים. מתכון הפעם הוא בגרסה הביתית של אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי

ציפוי גבינת שמנת ושוקולד חלב, גנאש שוקולד מריר וסוכריות

עוגת שכבות שוקולד שתוציא מכולם קריאות וואו

ליום האהבה או ליום הולדת, לאירוע חגיגי או סתם כדי לשפר את המצב רוח, הקונדיטורית מאיה כהן (מקפה ליזלוטה) יצרה עוגת שכבות שוקולד עם שלושה ציפויים שונים שיעשו לכם את היום