בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפוחזים המתוקים: מתכונים של אקלרים

במילוי שוקולד עם ויסקי או ריבת חלב, בציפוי קרמל, קוקוס או דובדבנים, בשלל טעמים וצבעים. המוארכים נקראים אקלרים והעגולים - פחזניות. ומי המציא את מילוי הקרם?

5תגובות

פאריס שטופה בימים אלה בבוטיקים קטנים ומעוצבים כחנויות צעצועים למבוגרים, המציעים אקלרים - פחזניות מוארכות ממולאות בטעמי שוקולד, וניל, קפה, לימון ופירות יער. האקלרים עטופים בציפויים צבעוניים, מבריקים ומקושטים: משוקולד, קרמל וקפה הקלאסיים ועד מודרנה מעוצבת כמו תה ירוק, יוזו, שמפניה, מרשמלו, קרמל ומלח, פסיפלורה, פירות יער, פרלינה שקדים, תפוחים מקורמלים, פקאן אגסים ועוד. הבצק ממנו מכינים את האקלרים הוא בצק רבוך ממנו מכינים גם פחזניות. בצרפתית קוראים לו “פאט אה שו”, והוא הומצא בשלהי הרנסנס...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו