בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עתיד השוקולד מריר: דיווח מהסלון העולמי בפריז

הביקוש העולמי לקקאו גובר בעוד איכותו יורדת, והמתיקות שהוצגה בסלון השוקולד המרהיב בפריז, עם שלל טעימות ותחרויות, לא הסתירה את הבעיות - בהן עבדות־ילדים בחוות הגידול. ובינתיים, האם תתנגדו לחגב צרפתי בקוביה שלכם?

6תגובות

סלון השוקולד ה-19 שעמד במרכז חודש התערוכות של פריז הציע מנת־יתר של שוקולד בצורת גנאש, קובייה, טבלה, בונבון, קרמבו, עוגה או ממרח. אלפי מבקרים שהגיעו לאתר בו התקיים הסלון, מרכז הכנסים "פור דה ורסאי", סוגדים לשוקולד, מסוחררים מהאפשרויות הנפרשות על פני 32 אלף מ"ר מתוקים־מרירים. טבלאות שוקולד בכל הצבעים מוצעות למכירה כמו פלטות של שולחנות איקאה, כשקניבלים צעירים ונאים שולחים אצבעות מהססות למפלי שוקולד, חוזים בכף ידם הופכת לממתק. תור של יפנים עם מצלמות שלופות מחכים לחתימה של השוקולטייר הידוע...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו